best quality replica watches

سرقة الدقيق المدعم

يوجد مخبز بعزبة الجزار بأسم عادل صالح يقوم بسرقة دقيق قرب كل يوم من الحصه المقرره له عن طريق تخصمه من حصة المنفذ التى تساوى قيمتها شكارة دقيق مما يجعل كمية المخبز لاتكفى أهل المنطقة ونرجو من سيادتكم أن تلغى بطاقة الخبز التى يدفع فيها مبلغ 4 جنيه بدون وجه حق هى العملية نقصه غرامات ما كفاية زيادة الأسعار علينا والكهرباء والماء ولا المخبز أنتج كميته كاملة بما يرضى الله تكفى اهل المنطقة بالكامل ولانحتاج الى بطايق لصرف الخبز لان هى كده ذى كده أحنا بنقف فى الطوابير فى الشمس وبنتأخرر عن أعملنا مما يؤدى الى خصم من المرتبات بالنسبة للموظفين وأيضا الصنيعيه بيتأخرو عن الورش فلا تقدم لنا خدمات مقابل هذا المبلغ الذى ندفعه ويقوم بسرقته مجلس المدينة فارحموا عزيز قوم ذل هل معنا ذلك الذى لم يحصل على كارت يموت من الجوع بقى أمتنا الدولة ها ترحمنا من العبودية حتى فى رغيف الخبز أدفع علشان تاكل هل هذا معقول هل يرضى الله دفع 4 جنيه علشان ناكل خبز اى دولة فى العالم تدفع 4جنيه علشان تقف طابور فى الشمس لناكل خبز هل هناك مهانة اكثر من ذلك طوابير وسرقة دقيق ومذلة =رغيف عيش فنرجو ان ترحمونا من الفساد أسالوا المحطين بالمخبز فهم يشاهدون سرقة الدقيق كل يوم فهم فلاحين بيسكتهم بأعطائهم عيش فوق حصتهم علشات يسكتوا بعد انتهاء الشغل والشارع فى هدوء وصاحب المخبز متخيل احنا مش شايفينه لاكن الله يراه فنرجو التدخل بامساكهم متلبسين بسرقة الخبز واعطاء بعض الناس عيش كتير وفى ناس مش لاقياه الرحمة الرحمة الرحمة ياهل الرحمة ولاالرحمة انتزعت من القلوب نرجو التدخل السريع فكل مخابز شربين دقهلية تسرق الدقيق وبتبيعه فى السوق السوداء وتبيع الخبز بكارت هل هذا معقول احنا فى تقدم ام تخلف ياله نبدأ ونهدم الفساد ف لقمة الخبز ونبدأ
By: عزبة الجزار بشربين دقهلية

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *