best quality replica watches

شكوى الى رئيس ادارة الجمعيه التعاونيه للبترول

رحمه بنا والرحمه دائما من عند الله ولكن وجودكم يكون سبب للرحمه بين البشر ياسيدى الفاضل رجاء ارسال مفتشين او حضرتك وانت نازل السويس ادخل محطة بنزين الجمعيه الخاصه بالمتعهد السيد الزينى ستجد اولا اكثر من 6 كافتريات ناهيك على وجود الشيه ويمكن حضرتك تعلم بان كان هناك حرائق منذ فتره ولكن من المفروض ان هناك عهد جديد اقسم بالله ان العمال الموجودين بالمحطه بيلعبوا فى الطلمبات ليلا وايضا لو ارسلت مفتش ستجد لايوجد برشام ولا رقابه ودلك لان صاحب المحطه او المؤجر يتركها وياتى على فترات ويترك العمال يفعلوا كما يشاءون والمحطه يوجد بها حوالى 3 محلات زيت فى قلب المحطه ويبيعون كل انواع الزيوت ماعدا زيت الجمعيه هل حضراتكم تعطوا توكيل للمتعهد ليبيع مواد غير الخاصه بالجمعيه وتتكلفوا الملاييين والا هناك مصلحه اخرى وهدا يعد اهدار للمال العام فان لم يكن هناك اجراء ساقدم بلاغ للنائب العام وانا لدى صور ومصور المحطه والمحلات والكافتريات والشيشه والعب فى العدادات ليلا الرجاء الاهتمام لانكم كلفتوا كثيرا والمحطه بتتعامل مع مقاولين اخرون حتى قبل الازمه ليوردوا سولار للمحطه والجمعيه عليها الصيانه والتجديدات والتكلفه ومولدات وتكلفه تتعدى 3ملاين وبعد كل هذا محلات زيوت اجنبيه ومواد بتروليه من خارج الجمعيه كل هذا من اجل مين سيادتك الرجاء الاهتمام
By: lمحمد سعد احمدابراهيم

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *