best quality replica watches

إلى محافظ الغربية.. نعيش الفوضى في سمنود

مقدمه لسيادتكم / مجموعه من سائقى ومالكى تكاتك سمنود اجره غربيه ساريه الترخيص او مسلمه التراخيص وناوى يرخص من جديد بالسماح لرجال المرور بالنزول الى الميدان فى سمنود للسيطره على اليدان من جهه السير فى نهر الطريق من ناحيه عكس الاتجاه ونجده اهالى البلد من حوادث السرقه بجميع انواعها بالتكتك بدون ترخيص او الدراجات الناريه سواء بدون ترخيص او مطمس اللوحات المعدنيه لكل من الاتى :- السرق – الاغتصاب – خطف النساء 0 قله رزق سائقى التكتك المرخص بسبب كثره التكاتك المجوده فى المركز الاتيه من الاماكن الاتيه :- (مركز سمنود)الناصريه-ابوصير – بنا ابوصير- ميت حبيب – ميت هاشم – ميت بدر- العجزيه – كفر العجزيه – شبرا ملس – كفر ششتا – ششتا- محله خلف – ميت عساس – كفر الثعبانيه – كفر حسان -عزبه نظيف – كفر حمزه – بهبيت – طليمه – الراهبين – محله زياد – محله ابوعلى -(محافظه الدقهليه) منيه سمنود – سنبخت – نوسا البحر – نوسا الغيط – كفر الشنهاب – سلكا – ونقيطه – اجا -برج النور -بقطارس – ديارب بقطارس – ميت العامل – كفر عوض – كفر الشراقوه – ميت ابو الحارث – شبراويش – المندره – كفر المندره – ميت دمسيس – جرح – الديرس -طنيخ – عزبه عماشه – بانوب 0 واماكن اخرى لم نعلم من اين دخيله على مركز سمنود فى الوقت الحاضر وفى نفس الوقت ازيين نهر الطريق بالنسبه لجميع المركبات بجميع انواعها على الكوبريين من ميدان النحاس 0 وان سائق التكتك محتاج للجنيه لكى يسدد مصاريف بيته ومصاريف المرور ومصاريف الضرائب فكيف يسدد مصاريف وهو غير قادر على سداد مصاريف البيت فى الوقت الحاضر حبث انه موجود حاليا ميتعدى على عشره الاف تكتك فى المركز حاليا وعدد الموجود من المدينه فقط حوالى 600 تكتك و فى نفس الوقت ان جالوا مشوار خارج المدينه بيخرج ومايعلمش ان كان هيروح وهيرجع بالتكتك ولا هيرجع من غير تكتك + انه مصاب ببعض الكدمات او الطعون بالسكاكين او الطلقات الناريه مثل بعض الاشخاص الذين اصيبوا أو قتلوا فى الايام الماضيه 0فنرجوا المبادره بنزول رجال المرور للسيطره على الميدان وراحه المواطن من كل العوامل المذكوره سليادتكم0
اما من ناحيه تحديد خط السير بالنسبه للتكتك كى يراه اى فرد من الركاب او اى فرد من افراد المرور نقترح على سيادتكم بعمل استيكر على صدر الدراجه البخاريه من الجانب الايمن اسفل الفانوس مطبوع عليه خط السير (داخل مدينه سمنود ) او على سبيل المثال( داخل قريه الناويه ) مدموغ بنسر الداخليه واداره المواقف على مساحه من 30 الى 40 سم مربع كى يشاهده اى فرد من المواطنين وقدره عشره جنيهات للتكتك الواحد يسم اما من المرور او اداره المواقف 0
ولكم جزيل الشكر ؛والله الموفق المستعان0

By: محمدالوزه

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *