best quality replica watches

فساد مدرية الطب البيطرى

السلام عليكم بعد التحيه

مدير مدرية الجيزه نايم فى المكتب ولافى حملات على الجزارين ولا تفتيش حتى على المجازر اللى كلها فساد جميع قرى الجيزه 80/ لحوم فاسده فى محلات الجزارة اكتر من 4 سنين مافيش حملة تفتيش واحده نزلت فى البدرشين او الحوامديه او العياط او الصف او …….. والناس اشتكت اكتر من مره للمدريه لاكن وكيل الوزارة مش عاوز ازعاج نايم فى مكتبه ومريح نفسه المجازر فى ايام عيد الاضحى تقفل مع العلم انها المفرود تظل فى عمل لان الكثير من الجمهور يريد الذبح فيها والكشف على الاضحيه وكثيرا ما طلبو ذلك وبعد ان ياتو بسياره ويحملو الاضحيه الى المجزر يجدو المجزر مقفل يعدون بها الى منازلهم ويطرو الى ذبحا بدون الكشف عليها ويعلم وكيل وزارة الجيزه بكل هذه المهازل واكثر من مره ارسلنا اليه طلبا لفتحها ولاكن لم يستجب ورئيس قسم الوقايه فى المدريه يوجد تلاعب فى نسب التحصينات ويثبت هذا بالدفاتر التى توجد فى الادارات وخاصة ادارة العياط رئيس قسم الوقايه يتلاعب باعداد الفلاحين المحصنه بالدفاتر ويرسل اليوميات الى المدريه مغلوطه ويقوم بسرقة اموال التحصين المحصلة من الفلاحين لان رسوم الحيوان . 5…5 جنيه والزجاجه بها 10 سنتى وثمنها 45 جنيه للزجاجه ويعلم بكل هذا مدير المدريه وعندما يرسلون المكافئات لم يمضى احد على استلمها يقوم رئيس الوقايه بتوزيعها على مزاجه فين المحافظ وفين رئيس الهيئه البيطريه وفين وزير الزراعه المدريه مليئه بالفساد كانها عزبه  ليه مايتحاسبش واحد زى داه على تقصيره وفساده

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *