best quality replica watches

كيف نعيش في الظلام؟؟

السيد وزير الكهرباء تحيه طيبه وبعد مقدم لسيادتكم المواطن سامي عبد الحافظ سند عن باقي اهالي البلد الكرام نحن نسكن في قرية عزبة البرنس مركز زفتي غربيه هذه البلد الكهرباء تقطع بها اكثر ما تضيق وذلك بسبب محول الكهرباء لا يتحمل الضغط الكبير الي عليه ونحن اهالي القريه اشترينه مفاتيح للمحول من قبل ونفس المشكله كما هي عندنا الكهرباء ضعيفه بالرغم من شبكة الكهرباء في نفس البلد والكهرباء تفصل باليوم واليومين مما يضرب بمصالحنا العامه والخاصه سواء انا من ضمن عندي محل به حاجات لازم تكون بالثلاجات خصرتني اكثر من مره كل مره يعدي 500 جنيه انا كسبت ايه علشان اخسر كل دي فنرجو ا من سيادتكم تغيير المحول باكبر من الموجود حتي يتحمل الضخط الموجود عليه ونشكر سيادتكم
By: سامي عبد الحافظ سند

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *