best quality replica watches

زياده الفاتوره عن الاستهلاك

سيادة معالي الوزير انا مواطنه فقيره من الصعيدانا بكتب هزه الشكوه ومتأكده انها مش هتوصل لحضرتك ولااحد هيرد عليا بس الظروف اطرتني اشوف اي طريقه اوصل شكوتي
انا عايشه في اوضه وصاله ومعنديش غير طفلين اقل هور من 6 سنوات وليا خمس شهور بدفع فواتير غاليه اكتر من الاستهلاك بكتير يهني الضعف ومفيش اي كشاف بيجي يشوف العدادت عندنا في هذه القريه قرية زرابي برخيل مركز البلينا محافظة سوهاج وكمان الكهربه بتقطع علطول وضعيفه حتي الاكل بيحمض في التلاجه بس احنا عارفين وحسين ان الصعيد مش من مصر وان المسؤلين في القاهره نسيو حاجه اسمها الصعيد وان نواب البرلمان مبيعرفوش الصعيد غير وقت الانتخابات بس كل الاهمال ده والصعيدراضي بس في يوم هتقوم ثوره في الصعيد محدش هيقدر يوقفها لا علاج ولاكهربه ولاسكن ولااكل ولاتعليم ولا عيشه كريمه ياريت تبصوا علينا بعين الرحمه حسبي الله ونعم الوكيل وياريت حد يرد علي شكوتي ورقم تليفوني 01122233464

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *