best quality replica watches

تظلم من مكتب توثيق الشهر العقارى ثان الاسملعيليه

السيد المستشار مساعد معالى وزير العدل  تحيه طيبه وبعد . ذهبت الى مكتب توثيق ثان الاسماعيليه الموجود فى شارع طنطا بالا سماعيليه لعمل توكيل خاص بالنيابه عن ابنى القاصر طلب منى الموظف صوره شهاده الميلاد واحضرت الاوراق وسددت الرسوم واعطيت التوكيل للموظف فقال لى انتظر دورك وكان امامه توكيلان وانا الثالث وانتظرت لفتره طويله فذهبت اليه واتى بعدى مواطنين يعرفونه ويعرفهم فقلت له انا قبلهم فقال لى لن اعمل لك التوكيل بكل سخريه وهؤلاء اصدقائى انت كمان عايز تمشى قبلهم روح شفلك مكتب تانى وقام الموظف والشخص صاحب التوكيل بطردى من المكتب وهذا الموظف اسمه ( ….. ) فهمس لى موظف وان خارج قال لى ادفع ٢٠ جنيه له وهو يمشيك على طول واقسم بالله هذا حدث بالضبط والموظف زميله على استعداد للشهاده وحسبنا الله ونعم الوكيل ………………………………………مقدمه لسيادتكم صلاح على محمد مدرس بمدرسه التجاره بنات ورقم تليفونى هو ٠١٢٢٥٥٥٧٢٧٠

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *