best quality replica watches

عداد كهرباء

السيد المحترم وزير الكهرباء بعد التحيه انا مواطن من محافظه دمياط مركز فارسكور مدينه الروضه نسكن انا واخوتى فى منزل من طابقين بعد عناء كبير تم تركيب عداد كهرباء بكارت ودفعنا تكاليف العداد بما فى ذالك المقايسه وكان ذالك العداد تحت بند العشواءيات وبعد فتره حاولنا توصيل عداد اخر قدمنا المسئتندات المطلوبه وبعد المعاينه من مسؤل كهرباء الروضه بمحافظه دمياط
طلب الفين جنيه وقال ان المنزل محتاج مقايسه تانيه لان العداد الاول عشوائى الزاى نعمل مقايسه مرتين والزاى الفين وكانت المقايسه الاولى 700 جنيه الزاى يا سياده الوزير السرقه كده عينى عينك ارحمونا بقى حرام عليكم مش عاوز حاجه غير عداد كهر باء وهدفع تمنه وكمان ان مقدم بعقد ايجار الزاى ادفع مقايسه وانا مأجر وشكرا =======مقدمه لسيادتكم المواطن -حمدى محمد كمال زياده —————-دمياط مدينه الروضه

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *