best quality replica watches

النقل

بسم الله الرحمن الرحيم
انا مدرسه بمعهد الحرانيه الابتدائى فى الجيزه واعيش فى حدائق الاهرام وتخصصى بكالوريوس علوم واعمل مدرسة علوم و رياضه المنطقه تريد نقلى بحجة العجز فى مدرسة شبرامنت رغم انها تبعد عن مكان سكانى بساعتان فى المواصلات يعنى تعتبر سفر وتكلفة المواصلات حوالى 300 جنيه يعنى نصف مرتبى وانا ام ومعى طفله رضيعه اتركها اين ساعات المواصلات والعمل يعنى نصف اليوم خارج المنزل ارجو عند نقل المدرسين الاخذ فى عين الاعتبار ظروفهم الاجتماعيه فهم بشر ليس الات ورغم ذلك يوجد فى المعهد مدرسين رجال قربين من شبرامنت ارجو الاهتمام فانا ليس ليا دخل اخر غير التدريس ولا استطيع التنقل الى مسافات بعيده بسبب عدم قدرتى الماديه والجسمانيه فانا ام وبرضع طفله صغيره ولاادرى اينا ساتركها قبل ساعات عملى بساعتين يعنى الساعه السادسه لاتوجد حضانات تفتح الساعه السادسه وتغلق الساعه الرابعه بعد ساعات عملى والمواصلات رفقا بيا يا شيخ الازهر ارحم ام

Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *