best quality replica watches

الفساد فى حى ثانى الزقازيق الشرقيه

السيد/المستشار محافظ الشرقية تحية طيبة وبعد هذه الشكوي ضد مدير مخازن حى ثان الزقازيق والله يا سيادة المحافظ الراجل ده كلو فساد وفاكر ان الحى ده عزبة ابوه خطوط سير لحريم الاداره ومئاموريت لهم على طول ومحدش يقدر يقول لهو لاه المدير ده شغال فى صيدليه بعد الشغل خلف الحى بيوزع على السكرتير وموظفين الدفتر حبوب فيجرا وتمول تيجر كنج وخلافه وهوه فى الاصل دبلوم وتعيينه قريب ماسك مدير اداره ازاى انى مش عارفوالله مابجدب حضرتك كنت عندنا النهارده الخميس الموافق 159 قاعد يتريق عليك ويقول دراجل اهبل فياريت يا سيادة المحافظ تخلصنا من فساد الرجل ده انى بعثت شكاوى كتير فى المحافظه والتنظيم و الاداره ومفيش فيده لان له معارف كثيره وبينفد من كل شكوه وشكرا يا سيادة المحافظ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *