best quality replica watches

أنقذونا من رئيس مدينة المحمودية

هل يعقل ياسياده الوزير ان يوجد رئيس مدينه المحموديه يقوم بالسب والتلفظ بالفاظ يحاسب عليها القانون الجنائي وكذلك سب الدين للعمال والموظفين وهذا بعد ثوره 25 يناير هل يعقل هذا ؟ هل يوجد رئيس مدينه وبعض مساعديه من مديرين الادارات بفرض اتاوات علي المواطنين من اصحاب بناء العمارات الجديده وكذلك المقاولين الذين يتعاملون مع رئيس المدينه من رصف اسفلت وخلافه واين انتم ياوزاره وابن محافظ البحيره الجديد من هذا ؟ لان المحافظ الاديب هو الي جابو وهو نائب رئيس مدينه وحتي الان لم يصدر له اي ورقه تقول انه رئيس مدينه ياريت لجنه تنزل من عندكم وتشوف الي بيعمله هذا الشخص في الموظفين والعمال والمواطنين وهو بيقول انا قريب المحافظ الجديد ومن كوم حماده بلده فهل يعقل علشان هو من مركز السيد المحافظ يشتم ويشسب بالدين اما لو مسك رئيس مدينه رسمي حيعمل فينا ايه ؟ حيحدفنا بميه النار ؟ فين ثوره 25 يناير ؟ فين الناس الكويسه الي تمسك دورو عليهم كويس وياريت تتردو علينا وتبعتو حد ينزل يشوف الكلام ده صح ولا غلط ؟
By: محمد انور الادكاوي

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *