best quality replica watches

السويس

انا ليا مشكله انا من ابناء السويس وخريج مركز تدريب شركه الدلتا للكهرباء بفايد 2007 والمفروض اننا مستنيين دورنا للتعين بالمحطات لاننا دارسين 3 سنين كيفيه تشغيل محطات الكهرباء ورغم ان يوجد عديد من الاماكن للتعين فى المحطات وخصوصا محطه عيون موسى بس مفيش اى مسؤل اهتم بالشباب اللى من السويس اللى خريجين من المركز التدريب بل بالعكس فى كتير اتعينو بس مش من شباب مركز التدريب مع ان المفروض للمركز التدريب الاولويه فى التعيين فى المحطات ومع ذلك اكثر الناس تعيين مش من السويس اصلا ودى سبب البطاله الكبرى فى السويس ولذلك سئألنا كتير فى الاداره ومحدش اهتم بينا كشباب خرجيين مركز تدريب شركه الكهرباء ولينا الحق فى التعيين وبجد احنا محتاجين جدااااا الشغل ده وبجد نفسى حد يهتم بتعيين شباب (مركز التدريب محطات شرق الدلتا للكهرباء بفايد)

Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *