best quality replica watches

ظلم من قبل احد رجال الشرطه

سيدي واولدي صاحب السمو اطال الله في عمرك انا امره مسكينه واتبهدلت في مركز شرطه البحيره انا وازوجي علي يد رجل صاحب محل موبيلات ويدعي ان زوج ابنته يعمل ظابط بالمركز سبحان الله من بعد ما كونا احنا اللي صحاب حق ومقدمين محضر لما ذهبنا اللي ملركز الشرطه تعرضنا انا وازوجي الي اتهاض لايتحملو بشر من قبل شرطي اسموه مدثر وملازم لا اعلم اسموه حيث اجبرونا علي الصلح مع ذلك الرجل صاحب الوسايطاقسم بالله ان وانا بحكي للظابط اني ابن الرجل ضربني واصباني كما في القرير الطبي قالي انتي بتعملي فلم هندي علينا اتصلحو احسن الراجل معاه شهود بانكم سرقتو محلو وذلك ليس بصحيح وانا معي شهود ولاكن لاحياه لمن تنادي ومش بس كده بعد ما خاف زوجي من ظلمهم لنا اتنزلنا وعملنا تصالح مع الرجل وبعد 5 ايام فوجئنا بالرجل يسومنا علي دفع اكثر من 10000 الف درهم والا هيفتح المحضر تاني ولما رفضنا ذهب وفتح المحضر تاني مع العلم باننا اتصلحنا بس هو قال انا ليا وسايط كتيره واقدر اعمل اي حاجه سيدي انا لدي اكثر من شاهد علي صدق كلامي وتم اخذ الجوزات مني ومن زوجي وتم تليق تهمه السرقه لنا وعلمنا ان المحضر لايذهب الي النيابه حتي الان ولكن لا يزال داخل مركز الشرطه سيدي يعلم الله حالنا انا وازوجي لقد فقدنا طفلنا منذ 3 شهور بسبب خطاء الطبيب اللي كان بيولدني وما اخدنا حق ولا باطل والان نتعامل اسواء معامله علي يد الشرطي مدثر والظابط الذي لانعلم اسموه سيدي نطلب التدخل العاجل لايقاف الظلم عنا اقسم لك ان انا وازوجي نفسيا مضمرين وحتي زوجي قرر بعد ما تخلص المشكله وناخد الجواز هيصفي كل اعماله ونرجع بلدنا من شده الخوف ارجو التدخل ارجو كف الظلم يارب احد يستجيب لي واشكركم
By: نهله مصطفي محمجد

Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *