best quality replica watches

من يهتم بالفقراء

الى سيادة وزير النقل والمواصلات المحترم طريق العلمين الدولى المودى الى مارينا ومطروح ولبيا وهو تابع وادى النطرون من بدايه الصحراوى حتى عمق 30 كيلو يوجد اكثر من 100 الف فدان زراعى شمال ويمين ولاكن الطامة الكبرى لا يوجد اى مواصلات نهائيا فكيف يصل العامل الى المزرعه وكيف يصل اصحاب المزارع الى مزارعهم هل ياخذ عربيه مخصوص او يشترى عربيه ملك علاشان يذهب العامل ليحصل 50 جنيه للعلم اصحاب المزارع على وشك ان يتركو الارض بسبب العماله لانى ما فيش اى وسيله توصل العماله الى عمق 30 كيلو متر هل يقف العامل يتوسل اصحاب الملاكى لكى يتنازل ويركبه معاه ولو صاحب نقل اخذ عامل الكمين خالفه مشعارف ازاى تصل العماله ارجو الانتباه الى هذا الطريق بالمواصلات صدقونى سيجزب الاف العمال اعملو حاجه حتى نحس فيه اهتام بالبلد حسبى الله ونعم الوكيل
By: محمد

Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *