best quality replica watches

صرخة من قلب ام تنهار اسرتها

السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة التمس لي العذر سيدي اني ارسل اليك هم اولادي اللي خايفة يصبحوا اطفال شوارع فانا ام لطفلين الاول احمد عربي 12سنة والثاني محمد عربي 10سنوات في التعليم الابتدائي وزوجي ارزاقي علي باب الله ومرض بالغضروف ولم يستطيع العمل ولكنة كان يحاول ان يحضر لاطفالنا حتي الطعام ولكن ام يستطع وعملت له الشئون الاجتماعية في العزب الشرابية معاش مرضي لمدة سنة متنا وحفينا علي ماصرفوة بعد 4شهور 120 جنية يعني السنة ضاع منها 4شهور اظاهر انهم راو ان السنة ناملة كتيرة وان 120 جنية ثروة جامدة كل شهر بالله عليك نعمل ايه حتي قدمنا ورق جوزي اللي يثبت انه ارزاقي علي باب الله واضررنا من عدم وجود الرزق بعد الثورة والله وقبلها ومحدش نظر الينا وعملت بلاغ في نجدة الطفل وجائو الشهادة لله عملو بحث وصعبنا عليهم جامد لاننا نسكن غرفة واحدة ليس بها حمام ولاماء نشربة وقالو لي انتظري الرد قريب شكوتك راحت لوزير الاسكان ووزير التضامن والي الان لم ينظر الينا احد غير ان السيدة دولت رئيسة شئون العزب في الشرابية جائت الينا زعلانة جدا وقالت لي هو انا مش عملت لجوزك معاش 120 جنية وبكتبلك البحث طيب اعمل اية واطفالي الصغار بيضيعوا مني وانا مريضة وزوجي مريض اليس من حقنا ان نعيش عيشة ادمية بعد ان طردنا من شقتنا في النظام السابق وهل النظام الحالي هاينظر لاطفالي بعين الرحمة ارحمونا من الجوع وارحمو اطفالي من العيشة الغير ادمية واين تعويضنا من التضرر والبطالة ولاهو كان كلام وبس ارجوك ساعدني رغم مهام سعادتك الجسيمة ساعدنا علي محنتنا ولسعادتك جزيل الشكر والعرفان
By: الهام سعدعبد العال بخيت

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *