best quality replica watches

5 شارع اسماعيل حافظ قسم يوسف بك بجوار جراج الاتوبيس الزقازيق الشرقية

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته … أما بعد
الاخت الفاضلة /ريهام سعيد
اطلب الاغاثه والتكرم من سيادتك بالموافقة علي مساعدتي حيث اني أعول أسرة ولدي ابن يبلغ من العمر ٢٧ سنة مدمن ويتعاطي الحبوب والمخدرات والتي تظهر اعراضها في شكل ضرب واهانة ليا انا امه واخوته والفاظ غير مفهومه تخرج بدون وعي فقد ذهبت به الي مستشفي امراض عقلية وقد دلني عليها اهل الخير ولا أقدر علي مصاريف علاجها غير أن الطبيب قال لي لابد من حجزه فورا حيث سيتم علاجه اولا من مشكله الانفصام وهي مشكله تدفع به الي الجنون وثانيا من مشكلة الادمان ولكن لم اتمكن من دفع مصاريف علاجه حيث ان الدكتور قال لي اذهبي به الي مستشفي الصحة النفسية بالعباسية وارجو من سيادتكم الرد بسرعه علي مشكلتي لان كل يوم الموضوع بيزيد عليه وبيضربنا بعصيان غليظة ادت الي كسر ايد ورجل بنتي وملخ كتفي واحنا خايفين جدا عشان انا وبناتي قاعدين معاه ف اوضة واحدة وكل شوية يضرب فيا وفي بناتي وانا خايفة عليهم لانه سبب لبنتي عمي مؤقت نتيجة ضرب علي دماغها بالعصي واحنا خايفين نعيش معاه ومفيش مكان اعيش فيه أنا وبناتي واخاف يكون شارب حاجة ويضيع بناتي او يموتنا وهو خارج عن وعيه ياريت حضرتك تردي عليا باسرع وقت وجزاكي ربنا كل خير
By: محمد ابراهيم الدسوقي محمود

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *