best quality replica watches

أنابيب الغاز في بلبيس

سيادة معالى رئيس الوزراء
سيادة وزير التموين
تحية طيبة
أهالى قرية سلمنت بلبيس شرقية يستغيثون بكم من أصحاب مستودع الأنابيب فى سامنت /سمير سعيد الذين يبيعو انبوبة الغاز فى المستودع بعشر جنيهات وذلك أمام مندوب مكتب التموين بانشاص الرمل بلبيس شرقية وذلك لان مكتب تموين انشاص ومكتب تموين بلبيس وكمان الزقازيق يأكلون من صاحب المستودع وعلشان كده هو بيبيع براحته فنرجوكم انقزونا من هذا الاستغلال وان يكون فيه رقابة شديدة على المستودع وكمان صاحب مشروع الشباب لانابيب الغاز فى سلمنت/رضا عواد بلح ما شى على حل شعره لانه بيبيع الانابيب على كيفه بدون رقابه من التموين ولما نكلمه يقو محد ش يقدر يعمل ليه حاجه لان تموين انشاص الرمل وتموين بلبيس فى جيبى. فنرجو من وزير التموين سرعة التدخل ومحاسبة هؤلاء المستغلين الجشعين
وياريت تقولو لنا وقتيه هينصلح حالنا ونقدر ناخد حقنا فى بلدنا.
أرجوكم انقذونا من الفساد وحرروا البلد من الاستغلال

أهالى سلمنت بلبيس شرقية

By: محمد السيد على أحمد

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *