best quality replica watches

اريد حقوقي

ده بقي ملخص قصه محمود محمد عبد الباقي اشتغل في السعوديه 30 عام لخدمه دوله السعوديه كان يعمل بالمعدات الثقيله وكان له هناك ممتلكات كثيره ففكر ينزل اجازه الي مصر لزياره اقاربه بعد كده راح عشان يسافر وقفوه في مطار جده وقالوله انت ممنوع دخولك لانك عندك فيرس c فراحو قالوله انت لازم حضرتك تتعرض حالا ويسألوك كام سؤال وكده فراحو بعتوه علي سجن الابعاد واتحبس هناك 42 يوم وهناك في السجن عملولي تحاليل وكانت نتيجه التحاليل هناك مغموضه ومحدش رضي يوريني اي مايثبت علي كلامهم فقولتلهم طيب ادخل البلد تاني اصفي حساباتي واعمالي هناك واخرج بره البلد قالوله مينفعش احنا هنبعتلك كفيلك يخلصلك كل شيء جالي الكفيل وقالي انا هبعلك كل ممتلكاتك واجي احاسبك علي كل شيء ومشفتش كفيلي ده تاني ومن تاني يوم خرجت من السجن روحت من اكبر مستشفيات في مصر وعملت تحاليل فيها ولقيت ان لايوجد عندي هذا المرض اللي قالو عليه واشتكيت في السفاره وعملت حوار مع الاستاذ وائل الابراشي في برنامج الحقيقه وبقالي 6 سنين بطالب بحقي ولم يرد لي خبر ارجو من كل المصرين للوقوف بجانب هذا المصري اللي حقوقه راحت في شقا وتعب 30 سنه هوه مش عايز غير حقه وممتلكاته اللي هناك
By: محمود محمد عبد الباقي

Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *