best quality replica watches

ضابط شرطة بالفيوم يسلب حق مواطن ويحيله للنيابة العسكرية

السلام عليكم انا سائق ميكروباص وفى الساعه العاشره صباحا يوم الخميس الموافق 04/08/2011 قارم الملازم اول حازم حرب باخذ رخصتين القياده والتسيير قال لى رخصه القياده انتهاه من خمسه ايام وثم قال مصالحه فوريه قولت له انا مش معايا غير 30 جنيه قال لى مش شغلى قمت باتصال لصاحب لى بارسال مبلغ 50 جنيه فوجئت ان الضابط كاتب لى وصل سحب وقال لى الوصل عندك اهو خلى امك تطبخلك عليه قلت له حسبى الله ونعم الوكيل اخذنى الى قسم شرطه الفيوم وقامت الضباط اصداقائه بعمل محضر فيه الضلم كله عليه وخرجه ثانى يوم من القسم ومعى ثلاثه ضباط متجه الى النيابه العسكريه ورقم القضيه 2787 بشارع العريش بالهرم وثم خرجت بكفاله500 جنيه وتحددت الجلسه القادمه يوم الاثنين الموافق 15/08/2011 وانا اطلب الاستغاثه من السيد المشير حسين طنطاوى والسيد وزير الداخليه اللواء منصور العيسوى يارب الظلم ينتهى من مصر الحبيبه
By: صبرى جمعه زكى على

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *