best quality replica watches

الاسكندريه – سيدي بشر

السلام عليكم بعد التحيه اكتب اليكم بعد ما ضقت ذرعا وما بقي لي غير ربنا وانتم انا اخويا اتمسك ظلم ف الغردقة ع اعتبار انه بلطجي حيث كانت هناك مشاجرة بلطجيه والناس اتلمت بعد كده البلطجيه هربوا واتمسكوا الناس اللي واقفه ووكيل النيابه جاب لاخي ولصاحبه افراج الا ان اوامر عليا جاءت بمكوثهم لحد ما يمسكوا البلطجيه ولما اتمسكوا عاملين طعن سبحان الله فعلا بلطجيه وعاملين طعن بس الحكم كان ه الجميع ب 5 سنين مع ان اخي بكالوريوس سياحه وفنادق وكان بيعمل بالغردقه وكان حينها بيصور ارجو النظر في حاله انه العائل الوحيد لنا بعد مرض والدي وامه المسكينه هتموت نفسها من مر فراقه هي القضيه مشهورة باسم محمد عبدالله ومروان طلعت من الاسكندريه وهمه رحلوهم لسجن الغربانيات بسجن برج العرب فيا حما الوطن احموا العداله وربنا يبارك في خطاكم للعلم انه تم مسكه في شهر 2 وهو لحد الان محبوس ووالدي لا حول له ولا قوة بالله عليكم استحلفكم بالله مرة اخري ان تنظروا لحاله وقولوا لي ما المطلوب
By: منال عبدالله

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *