best quality replica watches

نصب واحتيال

بسم الله الرحمن الرحيم انا وافد مصري دخلت الدوله من حوالي ست سنوات بمهنة خطاط عند كفيلي فلسطيني وتاني يوم من دخولي الدوله قالي كفيلي وقع علي الورق ده وبعدين قلتله ايه ده قالي دا العقد والبطاقه واوراق تخص العمل وبعدين مرت عليا الست سنوات وانا بشتغل عند الشخص دا جه اليوم وقالي خلاص انتا معدش ليك شغل عندي قلتله ليه قالي الشغل مش محتاجك قلتله طيب خلص اديني مستحقاتي واتوكل علي الله واسافر فوجئت ان بيقول ليا انتا وقعت علي كل مستحقاتك وكمان وصل امانه ب 9700 درهم وانا والله ما اعرف ازاي وقعت علي الورق ده وازاي اوقع علي مستحقاتي كامله قبل ما اعمل الاقامه اصلا والله العظيم ما اخدت منه ولا درهم واحد وللعلم انا مش بشتغلا نفس شغلي انا اصلا خطاط بس بشتغل في تامين السيارات بنكون واقفين في المرور ونادي علي العملا ونقول تامين سيارات وهو اصلا ما عنده رخصة تامينارجوكم ساعدوني عشان خاطر ربنا وجزاكم الله كل خير
By: شريف السيد ملطاش

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *