best quality replica watches

الكيماوي في السوق السوداء بكفر دسوق

السيد محافظ كفرالشيخ السيد الحاكم العسكرى السيداللواء محافظ كفرالشيخ السيد الحاكم العسكر بكفر الشيخ: بعدالتحيه مقد من لسيادتكم من (احمد محمد احمد مرسى جاويش) المقيم بعزبة الجاويشه تبع ابومندوردسوق كفرالشيخ ضدمدير جمعية المراغة الزراعيه التلبع لمطقه ا صلاح زراعى دسوق امتلك قطعة ارض زرعيه بجمعية المراغه تبع ابومندور ودسوق من وقدتوجهت اليوم لصرف السماد المفرر لهذه المساحه بعد ان علمت ان كمياوى قد وصل الى الجمعية وما حدث ان مدير الجمعيه ثارفى وحى وقام بيطردى من مقر الجمعيه حتىتمكين منبيع الكمياوى فى السوق السوده وعدما اكدت له ان الارض الزرعيهاوشكت على التلف بعد م وجود الكمياوى ثارى فى جهى قال لى اذهب واشكى الى اىرئيسهفى الحكومه انا مبخفشمن حد انتاعارف كده لذلك اجاء ألى الله وسيادتكم اطلب سرعة التحقيق مع مدير الجمعيه الذى اساءلى سمعة الحكومه والثوره
By: احمد محمد احمد مرسى جاويش

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *