best quality replica watches

استغاثه الي شيخ الازهر

اتقدام الي كل من بي يده العوان لي حيث اني خريجت المعهد الفني المريض جامعه الازهر عام ٢٠١١ وقد حصلت علي دبلوام تمريض قبل المعهد عام ٢٠٠٩ واصدار وزير الصحه قرار بي اعمل الدراسه الي معهد وقبل ان اتخرج من المعهد تزواجت في محل اقامتي البحيره شبراخيت ورزقني الله بي ثلاث اطفال ولم اسطيع ان استلام تكليفي في مستشفي سيد جلال الان كان وقتها انفلات امني بعد الثوره ولم اسطيع ان اترك اولادي بعد ان اصيب زوجي في حادث واصبح عاجز وان الان من اسعي علي اولادي والكن الاسف الشديد الاقاء معناه في لقمه العيش الاني اعمل بي اليوميه في العيادات والمستشفيات الخاصه فارجو من كل من بيده العوان ان يقف جانبي وجنب اولادي وان تمنحني مستشفي سيد جلال جواب الي مديره الصحه بي البحيره بي اعاده تكليفي في البحيره وشكر الي كل من في قلبه زره رحمه تليفوان٠١٠٦٤٦٢٧٧٤٧

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *