best quality replica watches

التمرد فى المدارس

لوسمحت انا ابنى على طول بيضرب من عيال فى مدرسته وكذا مره اروح واشكى للمدرسين ولمدير المدرسه ومفيش فايده مش بيعملو حاجه ولما روحت المدرسه عرفت ان الاطقال نفسهم مش كويسين والمدرسين مش قادرين عليهم لانهم بيشتمو المدرسين لا ن مفيش تربيه من اهلهم فى البيت وانا والله العظيم مربيه اولادى كويس جدا وهما فى مدرسه حكومى وعايزاهم يتعلمو كويس بس فى اطفال تانيه بيقولو الالفاظ وبيعملو حاجات بصراحه استغربت لما شوفت وسمعت بودانى اطفال صغيرين وبيقولو حاجات وحشه جدا وبيطهدو العيال الا اقل منهم وبيضربوهم غصب بجد انا خايفه على ابنى انه يجيله حاله نفسيه من كده نفسى وزير التربيه والتعليم يدى قرار انا الاطفال الا زاى كده يتفصلو او يديهم انذار علشان اهلهم يعرفو ساعتها يربهم كويس علشان بجد احنا تعبنا من الابنشوفه احنا عايزن اولادنا يتعملو كويس بس فى النظام دا مش هايتعلمو غير الفاظ وحشه واسلوب مش كويس لوسمحت نفسى الكل جنبى لازم المدارس الحكومى تبقى احسن من كده والطالب الا مش عايز يتعلم يقعد جنب اهله احسن ويسيب لغيره يتعلم وينفع ارجوكم تنشرور كلامى نفسى الناس الا بجد الا عايزين عيالهم يتعلمو يقفو جنبى انا مش عايز ه فى مره القى ابنى جاى عيل عمله عاهه ولا يضيع مستقبله انا موديه ابنى يتعلم مش يبقى بلطجى

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *