best quality replica watches

دماريس/المنيا/مركز المنيا

توصيل الغاز الطبيعى للمنازل
انا اقيم في قرية دماريس ومن اول ما الغاز وصل قرية دماريس وانا وكل ما نروح نقولهم يركبولنا غاز بيقولنا هنشوف حل وهما مش بيجوا ولا اي حاجة من ده بتحصل والكلام ده حاصل في الشارع اللي انا قاعد في بس ومع العلم ان في شوارع اضيق من اللي انا قاعد فيه واتركبلهم طبعا ده بوسطه والحل ايه بعد كدة وهنروح لمين واحنا ست بيوت في الشارع اسم مقدم الشكوي عصام مصطفي طنطاوي
شركة وادى النيل للغاز
حضراتكوا من 2012 لما كان الغاز 1500 ودلوقتي وصل 4500 والحال علي قد اليد واحنا بنروح ونيجي وبنقدم شكوي ومفيش حاجه بتحصل علي العلم ان الحاره عرضها يمكن اوسع من حالاات كتيرة في البلد اتركبلها غاز وروحنا يوم الحد والاستاذ عمرو رشدي وهو مسؤل خدمه العملاء وهو شغال بشركه وادي النيل للغاز واخد الاسم ورقم التليفون وهو قال ابعتلكوا حد يعاين الشارع ومفيش حد سال فينا بنستفسر منه علي قرار الوزير بخصوص تقسيط الغاز وهو 30 جنيه شهلريا وبدون مقدم رد علينا وقال الدعم اتشال من علي المنيا الكلام ده مظبوط ولا لا وانا هتكلم عن نفسي انا من واحد 7و8 اسر في الحارة وانا اب اسرة 6 افراد وانا دخلي ميتعداش 2000 جنيه وكل اسبوع امبوبه غاز ب55 جنيه ومن الصعوبه تكون موجوده وملحوظه وانا لو كنت اعرف ان من 2012 اللي كان بيدفع اكراميات كان بتركبله غاز ولكن احنا ناس فقراء ارجو الاهتمام والله الموفق سمحوني علي طريقتي في الكلام

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *