best quality replica watches

فساد الحمله الميكانيكيه وادارتها فى حى المنتزه اسكندريه

أنا عايزه اقدم شكوى بخصوص قضيه فساد من اداره كامله شامله مدير الحمله الميكانيكيه فى الرأس السوداء التابعه لحى المنتزه اسكندريه ومعاه رئيس الجراج وكلها مخالفات ماليه من يوم الثوره وفاكرين محدش حيحاسب حد وبيدو السائقين حوافز 50% وكمان جمعه وسبت بدون وجه حق الادهى والامر ان كمان المخالفه فى شهر 4 و 5 و6 فى اعطاء الناس الحوافز مخالفه للقوانين ومحدش كمل ال20 يوم وال 60 ساعه المتعارف عليها بنص اللوائح والقوانين وبخاصه مع السائق حسن سعد قطب فتشو فى هذه المخالف وكمان طرمبه الجاز والتموين فيها عجر 1500 لتر والمخازن كلها عجز والكل عارف وساكت حتى قطع الغيار كلها مرميه على الارض خارج المخازن فى واقعه مؤسفه لمن يهمه امر مصر حاربو الفساد والمفسدين
اسماء المفسدين
عبد الحليم عبد العظيم المدير
فوزى على عبد المطلب رئيس الجراج
أنسى راغب وهبه رئيس المخازن
وأمين مخزن السولار
By: هنا محمد

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *