best quality replica watches

الظلم والقهر من الراجل الظلم للايتام

توفى زوجى الى رحمه الله تعاله بتاريخ4/10/2011 وترك لى طفلين الاول جمعه جمال جمعه يحي(عامين)والثانى يوسف جمال جمعه يحي(9شهور)وبعد وفاه زوجى فوجات بوالد زوجى المدعو جمعه يحي حسن بحضوره الى شقتى ومعه بلطجيه وقام بتردى انا واولادى الصغار والاستيلاء على شقتى واموال المرحوم زوجى ومشغولتى الذهبيه وقام بتاجير بلطجيه وقعدهم فى شقتى الكائنه 36شارع على باشا الاله ميدان النعام عين شمس وقام بتهديدى بلطبنجه المرخصه التى يملكها لاخذ اطفالى منى مع العلم انى قمت بتحرير محاضر بس فى كل مره بيجيب وسطه للقسم وبيجيب تهديدات من ضباط فى القوات المسلحه لان ابنته شيماء جمعه يحيى حسن تعمل فى المحكمه العسكريه ارجو منكم الوقوف بجانبى لان هذا الرجل الظالم يريد ان يقوم بحبس اخواتى الصبيان للمسومه على الاطفال يارب شكوتى توصل ليكم لانى مش عارفه اعمل ايه
By: نبويه ابراهيم امين بسيونى

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *