best quality replica watches

بموت مش عايزين يدوني العلاج

انا امال من السويس عملت خمس عمليت العملية الرابعه الدكتور نسي في بطاني فوطه عملت العمليه الاخيره الدكتورمرضيش يدني ورقه الاكان عندي جالي فيروس سي قدمت علي العلاج علي علاج في نفقه الدوله قاعدت سبع شهور مستنيه العلاج جايه الدكتور لغي القرار وقالي قدامي علي العلاج الجديد بتع فيروس سي السالفدي قدمت واستنت معيد الكاشف اكتر من خمس شهور وانا في الانتظر وحالتي كل يوم يسوء جالي السكر بسب ارتفع انزمات الكبد بسب الفيروس روحت يوم الكاشف الدكتوره رفضت تحطني في قامات العلاج الجديد ولا حتي القديم قالتي انت مش مستحقيه العلاج قالته انا حالتي بتسوء قالتي مش مشكلتي انا وانا لدي اربع بنت وانا ليهم الاب والام ابوهما عطل وانا الا بيشتغل واصرف عليهم لو جريلي حاجه بنتي هم الا هيتشرود انا مش مهم
المهم بنتي

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *